Uvařené brambory oloupeme a prolisujeme, dokud jsou ještě horké. Cibuli osmažíme na másle a sádle na mírném žáru, přilijeme šťávu z pečeně a odstavíme. Přidáme brambory, parmazán, mléko a osolíme, promícháme. Do mísy dáme prosátou mouku s trochou soli, doprostřed uděláme důlek a přidáme lžíci olivového oleje a trochu teplé vody. Postupně zapracováváme mouku a přidáváme po troškách vodu, až se vytvoří tvárné těsto, prohněteme dokud nebude hladké a pružné. Pomoučeným válečkem vyválíme z těsta na vále tenkou placku. Vykrojíme 2 kruhy (1 bude větší). Větším kruhem vyložíme hlubokou dortovou formu pr. 24 cm, vymazanou máslem a vysypanou strouhankou. Naplníme bramborovou směsí, pak zakryjeme "víkem" z těsta a neprodyšně spojíme okraje. Povrch potřeme zbývajícím olejem a několikrát propíchneme vidličkou. Pečeme 45 minut na 180°C, nejlepší je horký. xxxxxxxxxxxxxx Pokud nemáte po ruce šťávu z masa, nahraďte ji stejným množstvím hovězího nebo kuřecího vývaru z kostky.