Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborový řízeček

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Oloupané brambory nakrájíme na plátky asi 1 cm široké a pečlivě v utěrce osušíme. Do rozšlehaného vajíčka vmícháme sůl a koření nebo bylinky podle své chuti a fantazie. Plátky brambor obalíme jako řízek a smažíme dorůžova. Poznámka: Je to neobvyklá, ale výborná příloha k pečené rybě, k dušené zelenině nebo jen k zeleninovému salátu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!