Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborový salát moravský

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Celer nakrájený na kostičky uvaříme ve sladkokyselém nálevu nebo můžeme použít sterilovaný. Do mísy klademe vrstvu nakrájených brambor, osolíme, popepříme, pokapeme nadrobno nakrájenou cibulí a okapaným celerem. Pak klademe další vrstvy - brambory, sůl, pepř, olej, nálev, cibulku a celer. Nálev má být pikantní, použijeme i nálev z celeru. Salát přikryjeme a necháme v chladnu uležet, nejlépe přes noc. Pak ho ještě zamícháme a podle potřeby dochutíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Ice|24. ledna 2014
výborné :) Odpovědět
filovasimona|4. srpna 2013
No,je to opravdu zajímavé-určitě vyzkouším,ale olivový olej nahradím určitě jiným-nějak mi to k tomu moravskému salátu nesedí.No sto lidí -sto chutí :). Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!