Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory dušené na másle s petrželkou

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané brambory nakrájíme na plátky, pomícháme se solí a petrželkou. Vkládáme je do kastrolu po vrstvách a každou vrstvu pokapeme rozehřátým máslem. Brambory trošku podlejeme vodou a dusíme do měkka. Můžeme podávat jako lehkou večeři nebo jako přílohu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!