Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory dušené s čerstvými houbami

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na másle, přidáme houby a podusíme. Když houby změknou, osmažíme je na tuku za stálého míchání, vmícháme smetanu, osolíme, opepříme. Brambory nakrájíme na plátky, vložíme je do vařící osolené vody, povaříme a scedíme. Plátky brambor smícháme s houbami, dáme je do ohnivzdorné nádoby, navrch položíme kousky másla a zapečeme v troubě. Brambory podáváme v nádobě, v níž se připravovaly.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!