Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory dušené ve vlastní šťávě

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oškrábané brambory nakrájíme na kolečka. Vrstvu vložíme do vymaštěného rendlíku, posypeme ji sekaným masem, poklademe kousky sádla a zasypeme rozsekanou pažitkou. Takto pokračujeme, až nahoru přijdou brambory pokropené tukem. Nádobu zakryjeme dobře přikéhající poklicí a brambory dusíme na mírném ohni do měkka. Můžeme přidat i na kolečka nakrájený pórek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Uzzi1 |26. dubna 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!