Krůtí stehna na česneku s červeným vínem
60
0
1
1.Lžíci oleje rozpalte v pánvi, přidejte cibuli, česnek a papričku, čtyři minuty opékejte doměkka. Přidejte pepř a pálivou papriku, promíchejte. Do pánve přidejte i konzervu nakládaných rajčat a na mírném plameni přiveďte k varu. Nechte dvacet minut probublávat, dokud omáčka nezhoustne. Dobře osolte, a pokud máte raději hladší konzistenci omáčky, rozmixujte ji tyčovým mixérem. 2.Mezitím brambory patnáct minut povařte v osolené vodě. Ve velké pánvi nasucho opražte klobásu pokrájenou na plátky. Nechte ji lehce pustit tuk, přidejte druhou lžíci olivového oleje a pak i scezené a osušené brambory a na mírném plameni opékejte doměkka. Vmíchejte zhoustlou omáčku a podávejte.