Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory po rybářsku

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

Pracovní postup:

Upečeme ve slupce potřebné množství velkých brambor,rozpůlíme je a vydlabeme.Jikry ze sleďů krátce opečeme na másle a smícháme je s drobně nakrájenou cibulí,petrželkou a trochou strouhanky.Nádivku osolíme a plníme do brambor.Dopékáme v troubě.Přelijeme máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!