Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory po švýcarsku

Autor receptu: B. (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané brambory prolisujeme,osolíme,dáme na rozehřátou pánev s máslem,brambory přitiskneme ke dnu pánve,zakryjeme pokličkou a necháme opéct dohněda.Placku pomocí talíře obrátíme a opečeme i na druhé straně.Krájíme na výseče a zdobíme petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |25. května 2014
to nemusí být špatné Odpovědět
aeiou |7. května 2014
vyzkoušíme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!