Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory s rajčaty a fazolkami

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou cibuli a česnek posekat, očištěné fazolové lusky rozpůlit, oloupané brambory nakrájet na dílky. V kastrolu rozehřát olej a cibuli s česnekem zesklovatět. Přidat fazolové lusky a brambory, trochu osolit a krátce osmahnout. Přilít vývar, přidat bobkový list, tymián, orehano a pepř. Přikryté dusit zhruba 15 minut, pak přidat rajčata a nechat dusit dalších 8 minut. Krátce před podáváním vmíchat petrželku a kopr.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!