Staňte se našimi fanoušky na:

Břeclavský řízek

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
218× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na troše sádla orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a na ní opečeme řízky. Potom přidáme na plátky nakrájené okurky, podlejeme vodou a dusíme téměř doměkka. Šťávu dochutíme kečupem, případně dopepříme a dosolíme a dodusíme. Nakonec ji zahustíme moukou a provaříme. Podáváme s rýží či bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sylva Drábková|15. ledna 2019
Zajímavý recept, který jsem tady četla a poznala poprvé, určitě tento týden vyzkouším, protože to bude jistě dobrota ... díky moc za recept a podobné !!!! Odpovědět
Vlasta1227|10. září 2017
Zkusila jsem je to vynikající chutˇ. Zaměnila jsem maso místo kýty krkovici máme ji raději. Odpovědět
hanik29|1. května 2016
vyzkouším Odpovědět
krups|15. února 2016
pěkné, zítra uvařím Odpovědět
dětské montérky|17. ledna 2016
Taky jsem se bála toho kečupu, ale pokud dodržíte doporučené množství, je omáčka výborná :) Odpovědět
kamilio1|5. ledna 2016
až na ten kečup.... Odpovědět
Jana 9|20. ledna 2014
v neděli uvařím Odpovědět
lenka.ctvrteckova1|17. ledna 2014
zkusim Odpovědět
ilona.plackova.5|27. prosince 2013
Zkoušela jsem a dneska vařím zas Odpovědět
rybarik|22. listopadu 2013
Určite vyskúšam, vypadá to výborne Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!