Staňte se našimi fanoušky na:

Breťanská gulášovka

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme nahrubo a orestujeme ji pozvolna na oleji dozlatova. Maso nakrájíme na centimetrové kostičky, orestujeme je na cibulovém základu, zaprášíme paprikou a necháme podusit ve vlastní šťávě. Základ podlijeme vodou a pozvolna dusíme. Když je maso měkké, přidáme fazole bez nálevu, kmín a dochutíme solí a pepřem. Za stálého míchání přidáme jíšku, zamícháme a 5 minut povaříme. Na konec do polévky přidáme majoránku a na talířích ji ozdobíme zelenou cibulkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |28. řijna 2014
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!