Staňte se našimi fanoušky na:

Broskev s mandlemi a s likérem

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Broskev necháme dobře okapat, na zaoblené straně ji jemně seřízneme a vložíme doprostřed talířku. Vychlazenou smetanu vyšleháme dotuha. Šlehačku nastříkáme do středu broskve, přelijeme likérem. Přidáme základní ozdobu - nasekané mandle a kešu oříšky, a dozdobíme čím chceme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jííťa |8. prosince 2014
++++1 Odpovědět
jííťa |8. prosince 2014
1+1+1+ Odpovědět
jííťa |8. prosince 2014
1111111111 Odpovědět
Estrella |25. listopadu 2014
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!