těsto-2 vejce,80g krystalového cukru,80g hladké mouky,2 lžíce oleje. náplň- 500 g bílého jogurtu, 400 g zakysané smetany, 2 sáčky vanilkového cukru, 1 sáček jahodové galaretky. na povrch-kompotované broskve,želatina. Bílky s cukrem ušleháme dotuha, vešleháme žloutky, olej a nakonec vařečkou zlehka vmícháme mouku. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy.Upečeme a necháme vychladnout. 250 ml vody přivedeme k varu. Odstavíme, vsypeme galaretku a mícháme do úplného rozpuštění. Necháme vychladnout. Smícháme jogurt, smetanu a vanilkový cukr. Do této hmoty po částech vmícháme studenou galaretku a nalijeme do dortové formy na upečený vychladlý piškot. Dáme na několik hodin do ledničky ztuhnout. Podle návodu připravíme želatinu. Necháme vychladnout. Broskve scedíme, nakrájíme a rozložíme na ztuhlý jogurt. Zalijeme vychladlou želatinou a necháme v ledničce pořádně ztuhnout.