Staňte se našimi fanoušky na:

Broskve s mandlovou pěnou

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Broskve necháme dobře okapat z nálevu a položíme je do zapékací misky, řeznou stranou nahoru. Z bílků vyšleháme tuhý sníh, vmícháme do něj cukr a mleté mandle. Ochucený sníh rozdělíme na připravené půlky broskví. Vložíme do trouby a při 180°C zapečeme, až sníh navrchu lehce zhnědne. Podáváme horké jako rychlý lehký dezert po obědě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |23. řijna 2013
zkusím Odpovědět
Teris19 |23. řijna 2013
pěkné Odpovědět
Barakuda |12. května 2013
fakt rychlé, vyzkouším Odpovědět
Uzzi1 |11. května 2013
pěkné Odpovědět
DAMI |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
hana.molcarova |11. května 2013
určitě zkusím vypadá to moc hezky :) Odpovědět
A |11. května 2013
jééé , to je nádhera Odpovědět
Katty148 |11. května 2013
mňam, to je dobrota.. ;o) Odpovědět
Diana|11. května 2013
Paráda! Odpovědět
uuu|11. května 2013
mňam, nádhera! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!