Staňte se našimi fanoušky na:

Broskve s vinnou pěnou

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Omyté,odpeckované broskve nakrájíme na dílky,posypeme cukrem a vychladíme. Žloutky,1bílek,víno a cukr smícháme,vložíme do horké vodní lázně a šleháme do zhoustnutí.Směs necháme vychladit.Z bílků ušleháme sníh a vmícháme jej do krému.Broskve rozdělíme do skleněných pohárů a přelijeme pěnou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

bmiska88|26. listopadu 2013
supr Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!