Staňte se našimi fanoušky na:

Broskvová omáčka

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Příprava: Broskve nakrájíme na drobné kostičky, dáme do kastrůlku, nalijeme na ně tolik šťávy, aby byly ponořeny. Dáme vařit a v momentě, kdy přichází k varu, zalijeme 1 dl kompotové šťávy, do které jsme vmíchali půl lžičky škrobové moučky. Za stálého míchání necháme přejít varem, zhoustnout a stáhneme z plotny. K omáčce můžeme připravit hlávkový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |26. února 2013
dobré :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!