Bílky a 3 lžíce vody vyšleháme do tuha, přidáme krupicový cukr, vanilkový cukr a nastrouhanou kůru z limetky (případně citronu). Přidáme žloutky a mouku se solamylem a práškem do pečiva. Těsto vlijeme do formy (o průměru 26 cm) vyložíme pečícím papírem (nebo formu vymažeme tukem) a pečeme při mírné teplotě 25-30 minut, necháme vychladnout. Broskve necháme okapat, 2 půlky si odložíme na ozdobení, zbylé rozkrájíme. Korpus rozřízneme a pokapeme likérem. Spodní díl uzavřeme okrajem dort.formy a poklademe broskvemi. Smetanu vyšleháme dotuha, dort. náplň (případně pudink) připravíme podle návodu, smícháme se šlehačkou a tvarohem a rozetřeme na broskve. Přikryjeme druhým dílem korpusu a dáme na 3 hodiny do chladničky. Pak dort posypeme cukrem a ozdobíme pistáciemi a ovocem. Poznámka: Použijeme 1 balení dortové náplně v prášku na 250 ml mléka nebo odpovídající množství pudinku.