Těsto: 400g hladké mouky, 3 lžičky kypřícího prášku do pečiva, 3 lžíce kakaa, 160g cukru, 1 balíček vanilinového cukru, špetka soli, 4 vejce, 200ml oleje, 200ml perlivé vody Navrch: broskvový kompot - hmotnost po odkapání asi 500g, 3 lžíce šťávy z kompotu Náplň: 500ml smetany ke šlehání, 1 bal skořicového cukru, 1 lžičku rumového aroma nebo 1 lžíci rumu, 4 vrchovaté lžíce cukru mouky, 2 bal smeta-fixu Dr.Oetker Na zdobení: 2 vrchovaté lžíce kakaa Mouku smícháme s kypřícím práškem a s kakaem a prosejeme do mísy. Přidáme cukr,vanilinový cukr,sůl,vejce,olej,minerální vodu a el.ručním šlehačem na nejvyšším stupni vymícháme do hladkého těsta. Těsto vlijeme na vymazaný plech (30x40cm) a uhladíme.Pečeme asi 20 minut v troubě vyhřáté na 180°. Broskve necháme na sítku okapat, vychladlý korpus pokapeme šťávou z kompotu,broskve nakrájíme na kousky a položíme na korpus. Na náplň ušleháme smetanu,skořicový cukr,rumové aroma nebo rum,moučkový cukr a smeta-fix. Šlehačkovou náplň natřeme na korpus s broskvemi a uhladíme. Uložíme na hodinu do chladničky. Z tvrdého papíru vyrobíme šablonu hvězdiček nebo jiných motivů, koláč posypeme kakaem a nakrájíme na řezy.