Ingredience: 180g másla, 180g tmavé čokolády, 80g hladké mouky, 40g kakaa, 100g mléčné nebo hořké čokolády, 3 vejce, 270g cukru krupice (přírodního) Máslo necháme povolit a nakrájíme na menší kousky. Čokoládu nasekáme na kostičky a rozehřejeme v horké lázni společně s máslem. Necháme vychladnout. Vejce rozklepneme do misky, smícháme je s cukrem a vše utřeme do světlé pěny. Troubu předehřejeme na 180°C. Dno pekáčku vyložíme pečícím papírem nebo je vymažeme máslem. Mléčnou nebo hořkou čokoládu (můžeme použít i bílou) nasekáme na malé kousky. Vaječnou hmotu smícháme s rozpuštěnou čokoládou a dobře promícháme. Mouku smícháme kakaem a prosijeme na čokoládovou směs. Promícháme a vytvoříme těsto. Nakonec do těsta přidáme nasekanou čokoládu. Těsto vlijeme do formy a uhladíme na povrchu. Pečeme asi 25 minut. Necháme vychladnout a nakrájíme na čtvercové řezy.