Staňte se našimi fanoušky na:

Bruschetta con aglio e pomodoro

Autor receptu: Angelis (21 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájejte chleba na plátky o šířce cca 1cm. Nakrájejte rajčata na malinké kousky a dejte je stranou do mísy. Na rajčata nalijte větší množství olivového oleje, osolte je, opepřete a smíchejte s bazalkou nakrájenou nadrobno (všechno to promíchejte a nechte uležet stranou). Zapněte troubu na 150 stupňů a připravte si plech doprostřed. Do vyhřáté trouby dejte péct kousky chleba na cca 10min (hotové bruschetty musí být křupavé, ne tvrdé). bruschetta s česnekem: Vezměte opečený chleba, natřete na něj česnek (stejně jako na topinky), osolte ho a pokapejte olivovým olejem. bruschetta s rajčaty: Vezměte opečený chleba a na vršek naskládejte rajčatovou směs.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pes |9. září 2013
asi dobré Odpovědět
wieruska |27. srpna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!