Staňte se našimi fanoušky na:

Bruselská kapusta na slanině

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné kapustičky spaříme v horké vodě, necháme okapat a dáme dusit na máslo spolu s kostičkami slaniny. Podlijeme, osolíme, opepříme a dusíme skoro doměkka. Těsně před dokončením přidáme jemně nakrájenou petrželku nebo pažitku a zakápneme citrónovou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

H-D |16. června 2013
uloženo Odpovědět
-1 |16. června 2013
dobrý tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!