Staňte se našimi fanoušky na:

BRYNDZOVE PYROHY s cibulkou a kyslou smotanou

Autor receptu: IVETULIATKO (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zemiaky dame uvariť v šupke.Po uvarení ošupeme a necháme vychladnúť.Keď su studené nastrúhamé alebo prepasírujeme a primeišame múku,soľ a vajička,vymiesime cesto.Rozgúľame na pomučenej doske 4 mm hruby plát.Vykrajujeme kolieska ktore plníme bryndzou a preložime pričom okraje dobre postláčame aby nam plnka nevytiekla von.Dáme variť do vriacej osolenej vody ked vyplávaju na povrch varíme asi 8 minút.Scedíme polejeme kyslou smotanou a posypeme opečenou cibulkou do červena.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kulajda |25. listopadu 2013
dala bych si Odpovědět
daramacho |24. září 2013
dobré Odpovědět
M* |21. září 2013
hezké,dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!