Staňte se našimi fanoušky na:

Brynzová polévka s nudlemi

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • pažitka nebo kopr (nasekat)
  • 1 lžička soli
  • 150 g brynzy
  • 30 g másla
  • 80 g těstovin (vlasové nudle nebo tarhoně)
  • 1 l vody nebo mléka

Pracovní postup:

Do slané vody (někdo dává mléko) zavařte tenké nudle. Když jsou měkké, přidejte brynzu, máslo a pažitku, nechte přejít varem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dědeček Hříbeček |27. května 2014
Ano, tarhoně jsou těstoviny a můžete je koupit v Bio potravinách (v supermarketech jsem je neviděl). Ale přidám recept na domácí :-). Přikládám foto kupovaných. Odpovědět
Hana S |27. května 2014
Nevím co jsou tarhoně. Předpokládám, že nějaké těstoviny. Dají se koupit, nebo si je musím sama udělat? Nemáte náhodou recept? :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!