Staňte se našimi fanoušky na:

Brynzová pomazánka s kapary

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Příprava: Sardinky bez kostí smícháme s máslem a brynzou a protlačíme přes síto do mísy. Přidáme nasekané kapary, hořčici, lžíci oleje, strouhaný ementál, podle chuti papriku, kmín, sekanou petrželovou nať. Brynzu dobře promícháme a dáme uležet na studené místo. Potom dáme brynzu na mísu, ozdobíme petrželovou natí s růžičkami másla posypanými paprikou. Podáváme s bílým pečivem nebo domácím chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!