Staňte se našimi fanoušky na:

Brynzovník

Autor receptu: Kris (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do prosáté mouky přidáme ve vlažném mléce rozmíchané droždí, tuk, žloutek, sůl a vypracujeme polotuhé těsto, které necháme v teple vykynout. Potom těsto rozdělíme na 16 stejných dílů, které na válu zakulatíme a dáme na omaštěný plech. Uprostřed těsta vytlačíme jamku, do níž vložíme brynzu utřenou se smetanou a upečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!