Staňte se našimi fanoušky na:

Bůček na pivu

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Kůži na bůčku nařízneme do kříže. Do bůčku vmasírujeme sůl, pepř, prolisovaný česnek a všechno koření. Zabalíme do sáčku a necháme přes noc v lednici. 2) Bůček pečeme 2 hodiny v pekáčku na 160 °C kůží dolů, poté otočíme, přidáme cibuli nakrájenou na kostky a pečeme další hodinu a půl. 3) Pivo povaříme s medem – asi 5 minut, mělo by to mít sirupovou konzistenci a tímto přelijeme maso. To pečeme dalších 30 minut na 200 °C. 4) V případě potřeby podlijeme vodou. 5) Jako příloha postačí chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |25. května 2015
Podáváme nejlépe až druhý den, kdy se všechny chutě spojí. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!