Staňte se našimi fanoušky na:

Bůček se sladkokyselou nádivkou

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme, osušíme a kůži mřížkovitě nařízneme. Do povrchu vetřeme sůl. Na vnitřní straně maso nařízneme a rozložíme do plátu. Rozmícháme sójovou omáčku, ananasovou šťavu a karí. Směsí maso pokapeme a necháme 2 hodiny odležet. Ananas nakrájíme na kostičky. Polovinu rozmixujeme a smícháme s mletým masem, strouhankou, vejci, hořčicí, tymiánem a pepřem. Troubu předehřejeme na 225 °C. Maso naplníme nádivkou, stočíme a převážeme. Dáme do pekáče a podlijeme. Přidáme tymián a pečeme cca 75 min. Asi po 45 min. přidáme oloupané šalotky a kostičky ananasu. Pečeni občas přeléváme šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |10. února 2014
zkusím Odpovědět
Bobina |12. dubna 2013
zajímavá kombinace Odpovědět
Konato |12. dubna 2013
Dobré. Odpovědět
lucy3 |11. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!