1) Žebra nakrájíme na plátky. 2) Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky a orestujeme na oleji. Přidáme koření, pepř, nasekáme chilli papričku a med. Dáme do pekáče, na to maso a pečeme hodinu na 180 °C. 3) Připravíme si salát: nakrájíme zelí, mrkev, cibuli a přidáme ořechy a kapary. Přidáme nasekanou petrželku, a zálivku připravenou z citronové šťávy a hořčice. 4) Změklé máslo smícháme se strouhankou, kůrou z citronu, estragonem, utřeným česnekem, sezamem a vytvarujeme hmotu podobnou drobence. 5) Pekáč vyndáme, maso vyjmeme a opečeme ho z obou stran v troubě nahřáté na 220 °C na nejvyšší příčce. 6) Zeleninu v pekáči smícháme se strouhankou, dáme na maso a ještě chvíli zapečeme. 7) Maso podáváme se zeleninovým salátem.