Staňte se našimi fanoušky na:

Bûche au chocolat Père Noël (Čokoládové poleno)

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce s krupicovým cukrem utřeme do pěny a přimícháme mouku a kakao. Rozetřeme na vymazaný plech a pečeme 4-5 minut na 200°C. Ze dvou pudinkových prášků uvaříme pudink, necháme vychladnout, přidáme mléko, máslo a moučkový cukr, umícháme hladký krém. Upečený plát těsta položíme na vlhkou utěrku, potřeme částí krému, utěrku s těstem zarolujeme a necháme vychladnout. Roládu vyjmeme z utěrky, povrch potřeme zbylým krémem a dozdobíme marcipánem nebo podle chuti - ovocem, mandlemi, oříšky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ladislava.jankovska |1. prosince 2014
Sbíhají se mi sliny! Odpovědět
Estrella |25. listopadu 2014
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!