Rybízový Biscuit Cuiller: 4 žloutky, 40g cukru, 4 bílky, 40g cukru, 100g mouky, 100g černorybízového džusu, 1 špetka fialové barvy Ušleháme doběla žloutky s cukrem. Pak ušleháme bílky s cukrem. Následně smícháme opatrně všechno dohromady a rozetřeme na velikost 40x30 cm. Pečeme na 200°C sedm minut, pak přesuneme z horkého plechu na mřížku, aby piškot nevyschl. Ganache krém: 225g černorybízového džusu, 70g žloutků, 160g mléčné čokolády, 4g namočené želatiny, Džus necháme přejít varem, pak ho nalijeme na žloutky. Zahříváme do 85°C. Poté ho nalijeme na mléčnou čokoládu. Rozmixujeme směs tyčovým mixérem a přidáme želatinu. Necháme v lednici alespoň dvě hodiny odležet. Rybízové želé: 150g džusu, 1g kyseliny askorbové, 3g namočené želatiny, Džus necháme přejít varem, přidáme želatinu. Dáme do lednice v malé krabičce. Když želatina ztvrdne, krájíme na malé kousky. Glaçage: 80g džusu, 25g glukózy, 180g bílé čokolády, 2,5g namočené želatiny, Džus s glukózou necháme přejít varem. Nalijeme na bílou čokoládu a přidáme želatinu. Na piškot namažeme krém, na něj poklademe kousky želé. Srolujeme jako roládu. Polijeme polevou (glaçage) zahřátou na teplotu 30-35°C, zdobíme podle chuti.