Staňte se našimi fanoušky na:

Buchta ale ferrero rocher

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
45× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vyšleháme tuhý sníh z bílků. Žloutky ušleháme s cukrem, pak postupně vše ostatní a nakonec opatrně sníh z bílků. Pečeme při 170°C cca 20minut. Uděláme si krém. Uvaříme si pudink a necháme vystydnout. Pak zamícháme máslo a nutelu. Nakonec přidáme rozemleté tatranky. Krém namažeme na vychladlé těsto a posypeme oříšky. Oříšky můžeme popř. nahradit ještě jednou rozemletou tatrankou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

HankaHK |15. července 2013
originál ferero je dobrota tak snad bude i tohle ;-) Odpovědět
Jerry13 |4. července 2013
rozhodně vyzkouším :) Odpovědět
Jerry13 |4. července 2013
super :) Odpovědět
cvrcek |30. června 2013
zajímavé, zkusím :-) Odpovědět
tereza.bartova.3 |30. června 2013
Super, vyzkouším :) Odpovědět
svatava.adamova |28. června 2013
to je krásné Odpovědět
Lenny |13. června 2013
vypadá to dobře Odpovědět
Januse |13. června 2013
ukládám, určitě výborné vyzkouším Odpovědět
T3r3z |4. června 2013
Nejlepší je používat papír na pečení :-) Odpovědět
eliska.staubertova |23. května 2013
ukladam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!