Staňte se našimi fanoušky na:

Buchta s broskvemi a zele

Autor receptu: Marika 3 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce s cukrem šleháme do světlé pěny asi 5 minut. Pak přidáme mouku s práškem do pečiva. Těsto upečeme a korpus necháme vychladnout. Ovoce narovnáme na vychladlý piškotový korpus. Z kompotu (jahody, meruňky, broskve nebo jiné) slijeme šťávu a dolijeme vodou do 3/4 až 1 l vody. Do šťávy přidáme 2 vanilkové pudinky a uvaříme. Krémem ihned poléváme ovoce a necháme vychladnout. Pro lepší zatuhnutí můžeme později nechat v lednici. Piškotovou buchtu s ovocem a želé pak už jen krájíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |23. ledna 2014
skvělá dobrůtka, * Odpovědět
yuzum |21. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!