Na pudink 1 litr mléka 2 vanilkové pudinky 4 - 5 lžic krystalového cukru Smetana na potření 3 zakysané smetany 3 lžíce moučkového cukru 1 čokoláda na vaření Plech na pečení vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Uvaříme pudink z mléka, vanilkových pudinků a cukru. Do mísy na šlehání rozklepneme vejce a s cukrem vyšleháme. Střídavě zašleháme vodu, olej a mouku prosátou s práškem do pečiva. Vyšlehané těsto vylijeme na připravený plech a naběračkou ho cik - cak polijeme uvařeným pudinkem. Plech vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme asi 25 minut. Než se nám buchta upeče, tak si připravíme zakysané smetany a nastrouháme čokoládu. Upečený ještě teplý moučník polijeme smetanou a po mírném zchladnutí posypeme strouhanou čokoládou. Po úplném zchladnutí buchtu nakrájíme.