Staňte se našimi fanoušky na:

Buchta Šalamounova

Autor receptu: Kris (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
63× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rostlinný tuk smícháme s cukrem, kakaem a vodou, promícháme a za občasného míchání vaříme asi 5 minut. Jednu skleničku připravené hmoty dáme stranou a použijeme ji na polevu. Do zbytku po částech přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilinový cukr a celá vejce. Promícháme a důkladně ušleháme na řídké těsto, které nalijeme na předem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě po dobu 20 minut. Na ještě teplou buchtu nalijeme připravenou polevu a rozetřeme. Polevu nakonec posypeme strouhaným kokosem nebo drcenými oříšky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucahal |23. června 2013
krásný Odpovědět
Lenny |11. června 2013
lákavé k vyzkoušení Odpovědět
macik |4. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
junkie09 |31. května 2013
nádherné Odpovědět
Aidel |14. května 2013
Ukládám :-) Odpovědět
eviti |14. května 2013
ta bude výborná Odpovědět
Lucie10 |13. května 2013
super Odpovědět
PetaDomca |6. května 2013
mnam Odpovědět
Da-Na |6. května 2013
hm...dávám do oblíbených Odpovědět
luciedostal |4. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!