Staňte se našimi fanoušky na:

Buchta Šalamounova

Autor receptu: Kris (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
63× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rostlinný tuk smícháme s cukrem, kakaem a vodou, promícháme a za občasného míchání vaříme asi 5 minut. Jednu skleničku připravené hmoty dáme stranou a použijeme ji na polevu. Do zbytku po částech přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilinový cukr a celá vejce. Promícháme a důkladně ušleháme na řídké těsto, které nalijeme na předem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě po dobu 20 minut. Na ještě teplou buchtu nalijeme připravenou polevu a rozetřeme. Polevu nakonec posypeme strouhaným kokosem nebo drcenými oříšky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bábrle Inka |21. prosince 2012
vyzkoušela jsem, dobré Odpovědět
tamata |25. listopadu 2012
čokoládová poleva a kokos, to je moje :) Odpovědět
daja55 |23. listopadu 2012
to vypadá dobře,vyzkouším Odpovědět
Jana 9|2. února 2014
mnamka Odpovědět
Kůťa|28. listopadu 2013
znám, dělám a je výborný a hlavně je hned!! Odpovědět
Mlsanda|23. června 2013
mohla bych udělat Odpovědět
vaclava.prochazkova.54|8. června 2013
Na misto rostlineho tuku zkuste pouzit rozpusene maslo nebo heru s maslovou chuti.Buchta tak zisla o neco lepsi chut ;) Radu mam od skvele cukrarky a pekarky :) Odpovědět
Aggie|19. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
uuu|13. května 2013
hezké Odpovědět
merilin|1. prosince 2012
to vypadá velmi lákavě,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!