Do misky dáme lžíci mouky, droždí a trošku cukru, rozetřeme a zalijeme 3 lžícemi vlažného mléka. Kvásek necháme vzejít v zakryté misce (utěrkou) na teplém místě. Do větší mísy prosejeme zbytek mouky se špetkou soli, vprostřed uděláme důlek a dáme do něj žloutky. Přidáme zbytek cukru, kvásek, MILSY a s vlažným mlékem zaděláme vláčné nelepivé těsto. Těsto poprášíme trochou mouky, překryjeme čistou utěrkou a necháme v teple asi hodinu kynout. Tvaroh prošleháme s cukrem a bílkem a vmícháme rozinky a pomerančovou kůru. Jablková povidla promícháme se skořicí a pokapeme pomerančovou šťávou. Vykynuté těsto prohněteme a dáme na pomoučený vál. Rozválíme ho na plát silný 1 cm a rozkrájíme na čtverečky. Na střed dáme lžičku tvarohové plnky a trochu povidel. Cípy spojíme přes sebe a rukama uplácáme buchty. Každou potřeme ze všech stran olejem (nebo rozpuštěným máslem) a poskládáme je do vymazaného pekáčku. Buchty necháme ještě 10 minut v teple kynout, pečeme 35 minut na 180°C dozlatova.