Staňte se našimi fanoušky na:

Bučková pomazánka -výborná

Autor receptu: barbara3 (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Buček je třeba mít co nejlibovější,přidáme rychlosůl,vodu a vaříme po dobu 1,5 hod.Po této době maso vyjmeme a nakrájíme na kostičky.Pokud maso není dost měkké ,vaříme dále podle potřeby,je také možno přidat trochu vody,čímž se v pomazánce získá trochu sulcu.Po mírném vychladnutí pomazánku dáme do sklenic a uložíme do lednice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kulajda |25. listopadu 2013
bude dobrá Odpovědět
b* |12. července 2013
ráda zkusím Odpovědět
PF*13 |3. července 2013
zkusím Odpovědět
Januse |25. června 2013
dobrota Odpovědět
Hrabča |21. května 2013
To můžu na kila. Člověče "jaro" tohle nemusíš, támhleto neděláš, skoro všechno je pracné - co ty tady vůbec hledáš ?? Odpovědět
A |12. května 2013
nemusím Odpovědět
Uzzi1 |7. května 2013
ukládám Odpovědět
lucy3 |9. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!