Staňte se našimi fanoušky na:

Bůčková roláda - „Dočolomanský“

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1/2 kg bůčku mletého, 1/2 lžičky soli, 1/2 polévkové lžíce Vegety, 1 dcl mléka promícháme a necháme 3 hodiny odležet. Náplň: Na pánvičce usmažíme cibulku, pak přidáme hlívu ústřičnou a podusíme. Na druhé pánvi usmažíme 3 vejce. Smícháme dohromady. Rozprostřeme si mikroténový ubrousek (namočený), na to rozetřeme uležené maso jako placku o průměru asi 30 cm, na ni navrstvíme nápň z vajec a hub a podle fantazie přidáme: hrášek, červenou kapii, petrželovou nať atd. S pomocí mikrotenu roládu svineme a mikroten vytáhneme. Nakonec položíme na pomaštěný alobal a zatočíme. Pečeme na plechu mírně podlité vodou. Chutná jak teplá, tak i studená. Obměna: místo hub možno použít i párek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |1. prosince 2014
to určitě zkusím Odpovědět
Maty |27. září 2014
dávám 1 Odpovědět
Alma |18. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!