Staňte se našimi fanoušky na:

Bůčkové plátky na pivě

Autor receptu: kymlal (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z bůčku nakrájíme plátky,které naklepeme,okmínujeme,opepříme,osolíme a na rozpáleném tuku opečeme dopoloměkka,Během pečení podléváme pivem.Zatím si připravíme zeleninovou směs nejlépe z 5 druhů zeleniny(Mochovská zelenina)nakrájíme na malé kousky,lehce orestujeme na oleji,zakapeme citronovou šťávou a přidáme k masu.Vše podlijeme zbytkem piva a dusíme až je maso měkké.Podáváme z rýží nebo vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sari |6. února 2014
:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!