Staňte se našimi fanoušky na:

Bůčkové závitky s kysaným zelím, mňam

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Bůček bez kůže nakrájíme na plátky cca jako malíček silné, naklepeme, posolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Slaninu nakrájíme nadrobno a vyškvaříme. Na každý plátky bůčku dáme nakrájené kysané zelí, lžičku vyškvařené slaniny a opatrně svineme jako španělské ptáčky. Poskládáme do vymazaného pekáče, posypeme kysaným zelím a slaninou, podlijeme a pečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!