Staňte se našimi fanoušky na:

Bujon ze zeleniny

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Luštěniny večer přebereme, vypereme a namočíme do uvedeného množství studené vody. Druhý den přidáme k luštěninám opranou a drobně nakrájenou zeleninu. Bujon vaříme 2 až 2 ½ hodiny. Půl hodiny před dovařením osolíme podle chuti a dovařený procedíme přes síto. Do talíře s bujonem dáme kousek másla. Bujon můžeme také podle potřeby okořenit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!