Staňte se našimi fanoušky na:

Bujon ze zeleniny (1 porce)

Autor receptu: Kris (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Luštěniny večer přebereme, vypereme a namočíme do uvedeného množství studené vody. Druhý den dáme namočené luštěniny na plotnu a do hrnce přidáme vyznačené množství oprané a drobně nakrájené zeleniny. Bujon vaříme 2 až 2 ½ hodiny. Půl hodiny před dovařením osolíme podle chuti a dovařený procedíme přes síto. Do talíře s bujonem dáme kousek másla. Bujon můžeme také podle potřeby okořenit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |26. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Annett |26. řijna 2014
miluji polévky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!