Staňte se našimi fanoušky na:

Bulgur s krůtím masem a sušenými rajčaty

Autor receptu: Bohu (41 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na menší nudličky a okořeníme grilovacím kořením, sušeným česnekem, solí a kurkumou (uděláme směs koření a nudličky ve směsi obalíme). Na rozpáleném oleji orestujeme maso a opečeme je ze všech stran. Po opečení maso vyjmeme, do výpeku přidáme cibuli nakrájenou na klínky a orestujeme do sklovata, přidáme bulgur a zalijeme ho vývarem (1 díl bulguru + 2,5-3 díly vývaru). Přivedeme k varu, přidáme mraženou zeleninovou směs a přikryté dusíme cca 10 minut. Potom přidáme maso, na kousky krájené namočené sušené rajče a všechno ještě asi 15 minut společně dusíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |23. března 2014
Super, přidávám do oblíbených a konečně budu mít bulgur i jinak než jen jako pouhou přílohu :-) Odpovědět
Penelope |27. ledna 2014
Dobrota, hned bych si dala :) Odpovědět
Bohu |2. listopadu 2013
bylo dnes k obědu Odpovědět
petrapo |2. listopadu 2013
jéé, to vypadá krásně!!! Odpovědět
planeta |29. řijna 2013
zajímavé, zdravé jídlo, 1++ Odpovědět
Šuldeska |4. července 2013
Výborné a pěkné foto, Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!