Staňte se našimi fanoušky na:

Bulgur s tuňákem

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce dáme 1 porci bulguru a zalijeme 2 porcemi vroucí vody. Cca 5 minut povaříme, přidáme sůl, oblíbené koření a hrnec přiklopíme. Počkáme cca 20 minut, až bulgur absorbuje všechnu vodu. Bulgur nandáme na talíř, přidáme malou plechovku tuňáka (dle chuti buď v oleji nebo ve vlastní šťávě) a navrch dáme 1 lžíci pomazánkového másla a můžeme ozdobit nějakou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Atlas|2. července 2013
ale fotka vypadá dobře Odpovědět
Atlas|2. července 2013
ani bulgur neznám ;) Odpovědět
šj001|29. června 2013
výborné Odpovědět
MAZEC|23. června 2013
super! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!