Staňte se našimi fanoušky na:

Bulharská pasta

Autor receptu: Yvajs (109 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata umeleme a vaříme 30 minut. Přidáme mleté feferonky a povaříme doměkka. Nakonec přidáme ostatní přísady a vše vaříme ještě asi 30 minut. Bulharskou pastu plníme do čistých skleniček a sterilujeme asi 15 minut. Pokud někdo chce jemnější konzistenci, může směs rozmixovat a pak je k nerozeznáni od chilli omáčky. Používáme všude tam kde chilli omáčku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |16. července 2013
vypadá chutně Odpovědět
Teris19 |16. července 2013
zkusím Odpovědět
svatava.adamova |10. července 2013
vyzkouším Odpovědět
blanca.mysicka |3. července 2013
ukládám :) Odpovědět
Trudka4 |26. května 2013
Manžel má strašně rád chili. Odpovědět
Hoban |6. května 2013
ukládám Odpovědět
pajunc |19. dubna 2013
mám moc ráda, ukládám :-) Odpovědět
david.kruml.1 |11. ledna 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!