Staňte se našimi fanoušky na:

Bulharský eliš

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vykoštěnou skopovou plec opláchneme ve vlažné vodě,nakrájíme na kousky,dáme do kastrolu, zalijeme vodou,osolíme,opepřím a chvíli vaříme.K poloměkkému masu přidáme na kostky pokrájené brambory a opravé listy špenátu.Pokrm zahustíme zásmažkou ze sádla,mouky a okořeněnou mletou paprikou,dolime vodou a dodusíme doměkka. Dochutíme solí a citrónovou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |23. května 2013
mnam Odpovědět
darina.studenkova.5 |15. května 2013
zajímavé, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!