Staňte se našimi fanoušky na:

Bulibánovo maso

Autor receptu: Kris (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček nakrájíme na malé kostičky, vložíme na sádlo společně s nakrájenou cibulí a česnekem a zpěníme. Na tento základ přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, které jsme předtím osolili a opepřili. Ze všech stran maso opečeme, zalijeme vínem, podusíme, přidáme protlak, rozmarýn a majoránku. Maličko zalijeme horkou vodou a zvolna dusíme, až je maso měkké. Podáváme s bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

rudolfino|18. června 2013
nutno ochutnat a poté hodnotit Odpovědět
petr.helman.5|8. února 2013
No tak tohle je třeba zkusit a pak teprve hodnotit.Uvidíme. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!