1. Prvních pět ingrediencí na tatarku smíchejte v misce. Dochuťte worcesterskou omáčkou, solí a pepřem. Promíchejte a dejte do lednice. 2. Burgery opečte z obou stran na oleji. Housky rozřízněte a řezné plochy potřete olejem. Pak je dejte na plech vyložený pečicím papírem a minutu opékejte pod rozpáleným grilem v troubě. 3. Pak začněte vrstvit: na spodní díl rozříznuté housky dejte pár dobře omytých a osušených listu ledového salátu, na něj dvě velká kolečka rajčete, tatarku, opečený burger, na něj plátky okurky, opět tatarku a navrch mexickou salsu. Těsně pod horní díl housky patří ještě pár koleček červené cibule. Přiklopte a podávejte. TIP - Hovězí hamburgery můžete připravit i na venkovním grilu anebo je upéct v troubě a podávat s bramborovou kaší.