Čočku důkladně propláchněte na cedníku a vsypte do hrnce. Zalijte studenou vodou a přiveďte k varu, nechte nezakryté vařit 5 minut. Pak přidejte sůl, ztlumte žár na minimum, zakryjte pokličkou a nechte být dalších 10 minut, nechte vychladnout. Čočku smíchejte s kořením pak s vajíčky a nakonec přisypávejte a vmíchávejte strouhanku tak dlouho, až bude připomínat mleté maso. Přesné množství závisí na velikosti vajec a zbytku tekutiny kterou čočka nevstřebala. Směs rozdělte na 8 dílů a z každého vytvarujte lehce navlhčenýma rukama placku ve tvaru hamburgeru. Ve větší nepřilnavé pánvi rozehřejte lžíci oleje a na středně silném žáru v něm opečte připravené burgery dozlatova (bude to trvat asi 3-4 minuty z každé strany). Na zbytku oleje pak opečte zbývající burgery. Rozkrojte housku (bulku), na spodní část rozložte např. salátové listy, zakápněte lžící zakysané smetany a osolte. Na smetanu položte opečený a teplý burger, přidejte další zeleninu (plátky rajčete, červené cibule apod.) a zakryjte vrškem housky (bulky). Místo Garam masala lze použít mletý římský kmín.